Kryptovalutor – Kurser & värde

Det finns en del saker du bör ha koll på när du ska investera i kryptovalutor. Kurser för de olika valutorna varierar varje dag. Det är därför bra om du följer marknadsutvecklingen för att få en bild av hur priserna ser ut. På denna sida har vi tagit fram en lista över olika kryptovalutor och dess värden. Du kan även läsa mer om vad som påverkar priserna.

Tips. Lägg till denna sida som ett bokmärke i din webbläsare. På så sätt kan du dagligen jämföra kurserna och se när det är dags att investera.

Kryptovalutor – Kurser i realtid

Marknaden för kryptovalutor är stor, då det finns över 1500 stycken. Självklart behöver du inte ha koll på alla, men det kan vara en bra idé att få en uppfattning om det genomsnittliga priset och hur de olika valutorna skiljer sig. Ge dig själv de rätta förutsättningarna för att köpa och sälja kryptovalutor i rätt tid.

Här nedan ser du de kurserna för de olika kryptovalutorna. Kurs och värde kan variera kraftig dag, för dig. Allt beroende på utbud och efterfrågan.

Kryptovaluta värde – Vad påverkar?

Vad avgör egentligen priset för en kryptovaluta? Värde på Bitcoins och andra digitala valutor påverkas främst av utbud och efterfrågan på marknaden. Allt handlar om vad en person är beredd att sälja och köpa för. Det gör att priset kan sänkas och ökas hela tiden, och marknaden blir på så sätt väldigt känslig och osäker.

  • Styrs av utbud & efterfrågan
  • Vad en person är beredd att sälja & köpa för
  • Värdet skiftar hela tiden

Fördjupa dig inom kryptovaluta-kurser & spekulationer

För dig som vill fördjupa dig mer inom ämnet vill vi tipsa om en film från Nordnet, där de pratas om just värde och kurser på kryptovalutor. För att fördjupa dig mer inom denna värld vill vi även tipsa om dessa böcker:

Mer om olika kryptovalutor

Bitcoin Ethereum Ripple Litecoin EOS NEO Dash